Camping la Comella

- 610 45 78 71

ACTIVITATS

L’entorn natural en el qual es troba permet realitzar itineraris de natura on es troben petites ermites romàniques: Santa Barbarà, Santa Pelaia, Sant Quintí… Fonts: Vermell, Mosquera, Tilló… Boscos i arbres monumentals com el Pi Gros o de Nerola. També pots realitzar part del Sender Gran Recorregut GR- 1 o el camí dels Bons Homes.

A la Muntanya d’Alinyà organitzen activitats per conèixer les quatre espècies de voltors i al Zoo del Pirineu veuràs una exhibició d’aus rapinyaires i observaràs plantes i animals de la zona.

Descobreix el món de la Sal, visitant el Salí de Cambrils ,Centre de Natura d’Odèn, on t’explicaran l’antiga explotació de Sal a partir de fonts d’aigua salada.
Escala per les diferent vies de la Roca de Canalda o el Roc del Migdia, practica l’espeleologia i endinsat en els avencs de la zona com el de la Montserrat Ubach o visitar els jaciments arqueològics com el megàlit del Sàlzer o la Caixa del Moro d’Odèn.

A la tardor vine a buscar bolets en els nombrosos boscos que hi ha a la zona que ens envolta.

La situació a només mitja hora de pobles com Solsona, Sant Llorenç de Morunys, Coll de Nargó, Organyà, les pistes del Port del Comte o la platja del riu d’Orgern.

Kayak k.1 la llosa del Cavall

RELLEUS GENT DE MUNTANYA

Tirantmilles Guies de Muntanya del Solsonès

barranc_solsones_tirantmilles

Troba’ns

Ctra. Pont d’Espia a Sant Llorenç de Morunys, km 19 (L-401). 25283 Cambrils dels Pirineus. Lleida

610 45 78 71 - - - campinglacomella@gmail.com

- RTC: KCC-000065-83 -